Magneti za sakupljanje sirovina

Konusni magnet za sortiranje

Konusni magnet za sortiranje Koristi se za ovjeru prisutnosti magnetskog materijala i ubraja se u standardnu opremu zaposlenih u sakupljanju sirovina. Montiran je na mesinganom lancu duljine 50 cm. Lanac je opremljen kukom za lahko pričvršćavanje na odjelu, čime se smanjuje mogućnost gubitka magneta. Duljina magneta je 50 mm, promjer 14 mm a masa 36 g.

Konusni naizmenični magnet za sortiranje

Konusni naizmenični magnet za sortiranje Koristi se za ovjeru prisutnosti magnetskog materijala. Isto kao i konusni magnet za razdvajanje je opremljen vema snažnim neodimijumskim NdFeB magnetom. Zbog položaja na šipki mogu se koristiti za povlačenje metalnih magnetska dijelova iz teško dostupnih mjesta (na primjer iz motora vozila). Ukupna duljina 160 mm, promjera 14 mm.

Supersnažan magnet za sortiranje

Supersnažan magnet za sortiranjeOpremljen je vrlo snažnim NdFeB magnetom. Zbog toga je moguće iskoristiti ga za identiffikaciju materijala na većoj udaljenosti. Ovaj magnet se naširoko upotrebljava za utvrdjivanje da li se medju nemagnetnim materijalom (papir, skupi metali) nalazi i magnetni materijal. Tako se lahko mogu izbjeći pokušaji prevare pri kupnji skupih metala. Magnetna sila je 1 kN, veličina 114x72 mm i masa 1,5 kg.

Supersnažan magnet za sortiranje SmCo je opremljen vrlo jakim samarijumskim magnetima. Snaga se može usporediti sa gore pomenutim Supersnažnim magnetom za sortiranje. Glavna prednost ovog magneta je otpornost na koroziju (mogućnost korištenja i u vodi). 

Supersnažni magnet UP za razdvajanje

Novu vrsta supersnažnog magneta za razdvajanje smo opremili novom ergonomskom ručkom, što omogućava lahko i komfortno manipulisanje sa ovim vrlo debelim magnetom. Uživajte u većem kofortu na radnom mjestu!

Supersnažni magnet UP za razdvajanje

Velika snaga magneta naravno ostaje sačuvana! 

Proizvod je spremna odmah za dostavu.
Kupiti magneti za sakupljanje sirovina

Ovaj proizvod razvija i proizvodi naša kompanija. Montiranje i servis izvode naši stručno obučeni tehnčari.

Magnetna šipka za testiranje

Magnetna šipka za testiranjeMagnetna šipka za testiranje, koja je namjenjena za utvrdjivanje da li materijal sadrži metalne – magnetske nečistoće. Opremljena je veoma snažnim neodimijumskim magnetima NdFeb. Nečistoće ćete odstraniti tako što ćete povući plastičnu ručku i magnetne nečistoće će otpasti. Pogledajte animaciju funkcioniranja magnetne šipke za testiranje.

Nudimo dvije vrste – funkcionalna magnetska duljina 140 mm

  • Ø 20 mm, magnetska indukcija oko 4380 G (mjereno na površini magnetskog jezgra)
  • Ø 30 mm, magnetska indukcija oko 5200 G (mjereno na površini magnetskog jezgra)

Proizvod je spremna odmah za dostavu.
Kupiti šipku za ispitivanje

Ovaj proizvod razvija i proizvodi naša kompanija. Montiranje i servis izvode naši stručno obučeni tehnčari.

 

Magnetne metle

Za upotrebu u sakupljanju sirovina dalje nudimo magnetne metle, koje su veliki pomoćnik kako prilikom čištenja prostorija za upravljanje  (spriječavanje kvarova automobila) tako i tjekom sortiranja željeznih i neželjeznih metala.