Certifikati

Certifikat ISO 9001:2008

Certifikat ISO 9001:2008Smatramo da jedino kvalitetno proizvedeni proizvodi imaju u modernom svijetu šansu za uspjeh. Zato smo dana 10. avgusta 2006. godine postali nositelji certifikata ISO 9001. Zato Vam možemo garantovati da naši proizvodi ispunjavaju zahtjeve najvećeg kvaliteta, proizvedeni su na čistom radnom mjestu od strane kvalificiranih radnika na osnovu jedinstvene dokumentacije.

 

 

Certifikat  Mašinskog instituta za testiranje u Brnu

Certifikát pro břemenové magnety Naši magneti za nošenje tereta su testirani u Mašinskom institutu za testiranje u Brnu. Svaki magnet za prenošenje tereta prije prodaje individualno testiramo i isporučujemo ga zajedno s certifikatom o njegovoj nosivošću, koja je navedena u certifikatu. Svaki magnet za prenošenje tereta   ispunjava uvjete  Direktive Europskog parlamenta i Vijeća 2006/42/EZ.

Protokol za ispitivanje

Protokol za ispitivanjeUz svaki magnetski separator dobija se i protokol za ispitivanje, koji potvrdjuje, da je separator prošao testiranje magnetske indukcije i sile odvajanja sa tačnim rezultatima. Ispitivanje magnetske indukcije se vrši gausometrom, a test odvajanja se vrši na test-uredjaju  TZM2 na osnovu metode koja je opisana u protokolu.

 

 

Ponašamo se ekološki

Certifikat EKO-KOMUključeni smo u sistem EKO-KOM i tako ispunjavamo zakonsku obavezu povratnog sakupljanja i iskorišćenja otpada od ambaláže. Pazimo na to da prilikom proizvodnje ne stvaramo suvišne materije, koje zagadjuju životni okolinu.