Zbog čega se isplati suradjivati sa firmom Magsy, d.o.o.?

Prodajemo magnete i magnetne filtere sa cerifikatima kvaliteta

Od 10. avgusta 2006. godine  posjedujemo certifikat ISO 9001. Zbog toga Vam možemo garantovati da proizvodimo od prvorazrednih materijala, naši proizvodi ispunjavaju zahtjeve najvećeg kvaliteta, proizvedeni su na čistom radnom mjestu od strane kvalificiranih radnika na osnovu jedinstvene dokumentacije.

Proizvodnju vršimo isključivo u Češkoj Republici

Proizvodnju vršimo isključivo u Češkoj RepubliciOslanjamo se na vještinu i umeće naših radnika – mašinaca, metalostrugara, bravara ili zavarivača. Naš princip je proizvoditi isključivo kvalitetne proizvode, koji će naći svoje mjesto medju ostalima i služiće Vašem potpunom zadovoljstvu.

Imamo predstavništva u evropskim zemljama

Da bismo mogli što fleksibilnije reagovati na Vaše zahtjeve, postupno smo otvorili predstavništva u Poljskoj, Slovačkoj i Bugarskoj. U drugim europskim zemljama imamo  svoje predstavnike.

Na tržištu smo prisutni od 2000. godine

Firma  MAGSY, d.o.o. je nastala u novembru 2000. godine.  Osnivač i jedini vlasnik je Jiří Němeček. Od izvorno male tvornice sa svega nekoliko zaposlenih se razvila stabilna i prosperitetna tvornica sa brojnm zaposlenima koji rade u kvalitetnom okruženju. Od kraja 2011. godine imamo sjedište u novim prostorijama , koje zadovoljavaju naše uvjete za efektivnost proizvodnje i komfort pri radu.

Imamo sopstveno konstrukcijsko i razvojno odeljenje

Vjerujemo da je jedino kontinirani razvoj  pravi način za održavanje konkurentnosti. Dakle, mi se oslanjamo na naš sopstveni  konstrukciono i razvojno odeljenje koji čine iskusni i motivisani radnici. Na taj način možemo jednostavno pripremiti proizvode koji zadovoljavaju Vaša  očekivanja.

Prodajemo magnete i ostale proizvode po cijelom svjetu

Ponosimo se time, što smo se probili na strana tržišta. Sposobni smo da se prilagodimo zahtjevima i najzahtjevnijih klijenata. Istovremeno je naša  obaveza održati visok kvalitet naših proizvoda.

Obratite se na nama

Svakom kupcu izlazimo maksimalno u susret. Proizvodimo po mjeri prema Vašim potrebama i zahtjevima.

Kontaktirajte nas