Magnetski brojevi

Magnetni brojeviU pakovanju su uvjek tri kompleta brojeva i simbola. Magnetni brojevi su odlično pomagalo za učenje, prije svega za malu školsku dijecu koja tako ovom metodom bez stresa uče osnove matematike (zbrajanje (sabiranje), oduzimanje).  Uz ovu igru – učenje, dijecu matematika stvarno interesira. Visina brojeva je 4 cm.

Magnetski brojeve dopremamo takodjer i pakirane u vrećici sa po jednim kompletom, da bi bilo moguće dopunjavti simbole koji nedostaju. Izradjeni su iz magnetske folije.

On-line prodaja magneta

U našem e-shopu ćete  zasigurno izabrati

Kupiti magnetski brojevi

Povezani magneti

Kancelarijski magneti u boji

Kancelarijski magneti u boji

Kancelarijske magnete u boji proizvodimo u pet boja: Magneti imaju prosječne dimenzije 15, 16, 20 a 26 mm, a debljina je uvjek 5 mm.

Obični magneti´

Obični magneti

Radi se o klasičnim feritnim magnetima koji su pogodni za upotrebu na oglasnoj ploči ili zidnoj ploči. Imaju različitu snagu i veličinu.

Magnet u plastičnoj kutiji

Magneti u plastičnoj kutiji

Veoma jaki kancelarijski magneti koji suugradjeni u plastičnoj kutiji. Pogodni su za držanje crteža velikog formata. Drže do 24 komada papira formata A4.

Magnet u metalnoj kutiji

Magneti u metalnoj kutiji

Jaki magneti koji su ugradjeni u metalnoj kutiji mogu da drže do 15 komada papira formata A4. Sa njima je lahko rukovanje zahvaljujući ergonomskom obliku.