Magneti na šipci za cinkarnice i lakirnice

Magneti na šipci za cinkarnice i lakirniceMagnet na šipci nalazi svoju primjenu naročito u cinkarnicama i lakirnicama. Često se koristi za podizanje komponenti iz cisterni ili drugog teško dostupnog mjesta. Za ove aktivnosti, magnet na šipci za cinkarnice i lakirnice je odličan pomoćnik.

Magnet na šipci je opremljen anizotropnim feritnim magnetom. Magnet je lociran na pokretljivom zglobu, tako da je rukovanje sa magnetom veoma komforno. Ručica je izradjena od nerdjajućeg čelika. Standardna duljina ručice je 2 metara, po dogovoru je moguće isporučiti i dulju ručicu. Na zahtjev je moguće magnet na šipci opremiti i vrlo jakim neodimijumskim magnetom NdFeB.

On-line prodaja manipulacijskih pomagala

U našem e-shopu ćete izabrati iz bogate ponude

Kupiti magnet na šipci za cinkarnice

Sljedeća manipulacijska pomagala koja će Vam olakšati posao

Magnetski kutnik

Magnetski kutnik

Magnetski kutnik štedi vrijeme tijekom zavarivanja različitih profila. Da se upotrebiti pri zavarivanju materijala pod pravim kutom (uglom), ili 45 ° u ravnini.

Ručni manipulator limova

Ručni manipulator limova

Ručni manipulator limova pojednostavnjuje rad s limom. Lim se može lahko premiještati, rotirati, ili na dugi način manipulisati sa njime.

Magnetni skupljač opiljaka

Magnetni skupljač opiljaka

Ručni magnetni sakupljač opiljaka se upotrebljava za skupljanje metalnih nečistoća u metalopreradjivačkim i bravarskim radionicama.

Magnetni manipulacijska šipka

Magnetni manipulacijska šipka

Manipulacijska šipka pojednostavljuje i ubrzava ubacivanje limova u prese i njihovo izvlačenje ili manipulaciju sa formama od lima.

Magnet za u ruku

Magnet za u ruku

Korištenjem magneta za u ruku se bitno skraćuje vrijeme potrebno za skidanje lima sa prese, služi i za slaganje limova.

Magnetni razdvajač limova

Magnetni razdvajač limova

Osnova ovih razdvojnika su feritni magneti, pomoću kojih nastaje dovoljna sila za razdvajanje i uljem premazanih limova.

Magneti za izvlačenje

Magneti za izvlačenje

Magneti za izvlačenje su određeni hvatanje i izvlačenje metalnih predmeta iz inače nepristupačnih prostora.

Magnetni manipulator za poklopce

Magnetni manipulator za poklopce

Manipulator priložíte na kraj poklopca i onda poklopac oslobodite. Poslije toga ga pomerate izvan otvora šahte, ili kanala.