Magnetne trake

Samoljepljive magnetne trake

Samoljepljive magnetne trakePoslije sečenja potrebnih komada i eliminisanja zaštitne papirne trake, priljepite magnetnu traku na bilo koji predmet. Ovaj predmet možete poslije toga premjestiti na magnetnu površinu, na primjer na oglasnoj ploči, ili na hladnjak (frižider). Magnetna traka ima snažan samoljepljivi sloj od firme 3M.

Veličine magnetne trake

Magnetne samoljepljive trake su pakirane u 100 metarskim kolutovima. Obično imamo u ponudi trake širine 15, 25, 50 mm  debljine 1,6 mm ili 2 mm. Prodajemo bilo koji broj metara trake.

metrových návinech. Běžně nabízíme pásky široké 15, 25, 50 mmo tloušťce 1,6 mm nebo 2 mm. Prodáváme libovolný počet metrů pásky.

Magnetne trake u boji

Magnetne trake u bojiNakon sečenja, ili rezanja potrebnog komada priložite magnetnu traku u boji na bilo koju metalnu površinu, na primjer na oglasnu ploču, frižider, ili regal. Magnetnom trakom u boji na primjer možete na tabli označiti faze proizvodnog procesa, ili bilo koji razvojni dijagram.

Veličina magnetne trake

Magnetne trake u boji su pakovane u navojima od po 10 metara. Uobičajeno nudimo trake širine 10, 20, 30, 40, 50 mm i debljine 0,6 mm. Prodajemo bilo koju duljinu, to jest bilo koji broj metara trake. Navodimo cijenu za 1 bm.

On-line prodaja magnetnih traka

U našem e-shopu ćete  zasigurno izabrati

Kupiti magnetne trake

 

 

Magnetska svojstva

Remanentnost (Br)Koercitivnost
(Hcb)

Interna koercitivnost (Hcj)

Maksimalni energetski
proizvod
(BH max)
GsOeOeMGOe
1550 - 1800 1100-1500 2000-2800 0.5-0.65

Povezani magnetni proizvodi

Magnetne folijeMagnetické fólie
Magnetske folije prodajemo u različitim bojama i razinama obrade. Pogodne su kao magnetni mediji.

 

Magnetni džepMagnetni džepovi
Magnetski džep se koristi u kataloškoj evidenciji za obilježavanje regala ili u proizvodnji za označavanje proizvodnih procesa.

 

Magnetni oznakeMagnetni oznake
Magnetne oznake se najčešće koriste u kataloškoj evidenciji za obilježavanje regala ili takodjer za obilježavanje dovratnika.

 

Magnetni fotopapirMagnetni papir
Magnetni fotopapir je u formatu A4 i možete na njemu bez brige printati (štampati) na laserskom i tintnom printeru.