Magnetna metla za vučni uređaj automobila

Magnetna metla za vučni uređaj automobila (MM 2000 UP)

Magnetna metla za vučni uređaj automobilaMagnetna metla se upotrijebljava za prikupljanje metalnih magnetnih nečistoća što znači značajno smanjenje rizika za oštećenja pneumatika. Vrlo lahko se priključuje na vučni uređaj automobila i metali se tjekom vožnje automatski hvataju. Odličnu upotrebu nalazi kod putara kod održavanja i čištenja cesti od sitnih metalnih predmeta. Širina magnetne površine je 2000 mm, masa metle je 115 kg. Sa metlom se lahko rukuje i fino se čisti.

Tehnički crtež magnetne metleGlavna svojstva magnetne metle

  • ram metle je osvijetljen
  • velika djelotvornost - opremljena je vrlo jakim NdFeB magnetima
  • metla je visinski prilagodljiva (30-100 mm)
  • Vučni uređaj za pričvršćavanje magnetne metleza efektivno korištenje brzina automobila ne bi trebala prelaziti 25 km/h
  • visina iznad ceste (kolnika) do 7 cm
  • otporan dizajn - metla je izrađena od nehrđajućeg čelika
  • nema homologaciju za korištenje na putevima (cestama) - mogu je koristiti samo subjekti koji posjeduju izuzetak (iznimku) od aplikovanja zakona

Svakom kupcu izlazimo maksimalno u susret. Proizvodimo po mjeri prema Vašim potrebama i zahtjevima. Kontaktirajte nas da Vam pošaljemo ponudu za magnetsku metlu

Sljedeće magnetne metle

Magnetna metla sa feritnim magnetima

Magnetne metle sa feritnim magnetima

Magnetne metle omogućavaju skupljanje metalnih nečistoća na podovima (opiljci, ekseri (čavli), brusna prašina) u radionicama, tvorničkim halama, ili na parkinzima. Zahvaljujući podesivoj visini pogona može biti magnetna metla upotrebljena i na neravnim površinama. Model sa kotučima koji se nalazi na zadnjoj strani je prikladan za čišćenje direktno kod stroja ili zida.

Magnetna metla sa neodimijumskim magnetima

Magnetne metle sa neodimijumskim magnetima

Magnetne metle omogućavaju skupljanje metalnih nečistoća na podovima (opiljci, ekseri (čavli), brusna prašina) u radionicama, tvorničkim halama, ili na parkiralištima. Zahvaljujući podesivoj visini pogona može biti magnetna metla upotrebljena i na neravnim površinama. Model sa neodimijumskim magnetima karakterizuje velika efektivnost pri čišćenju.

Magnetne metle širine 1000 mm

Magnetne metle širine 1000 mm

Magnetna metla širine 1000 mm nalazi svoju upotrebu uglavnom pri čišćenju većih površina. Korištenje ove metle će uštedjeti vrijeme provedeno pri čišćenju i spriječiti ćete stvaranje prašine pri brisanju. Magnetnaa metla je opremljena pomoćnim postoljem, koje olakšava rukovanje i čišćenje.

Magnetna metla za viljuškare

Magnetne metle za viljuškare

Magnetnu metlu za viljuškare lahko ćete postaviti na viljuške viljuškara. Namjenjena je prije svega za skupljanje metalnih nečistoća sa velikim površina. Sa metlom se lahko rukuje i lahko se čisti.

Magnetna metla za mašine za čišćenje podova

Magnetne metle za mašine za čišćenje podova

Magnetnu metlu za strojeve za čišćenje podova jednostavno stavite sa prednje ili zadnje strane mašine za čišćenje podova. Namijenjena je prije svega za sakupljanje metalnih nečistoća sa velikih površina. Sa metlom se lako manipulira i jednostavno se čisti.

Magnetna metla za prostrane površine i za površine na aerodromima

Magnetne metle za prostrane površine i za površine na aerodromima

Magnetna metla služi za skupljanje metalnih nečistoća (spajalica, eksera, brusnog praha) sa aerodromskih površina. Metlu lahko namjestite na vozilo opremljeno uredjajem za spajanje. Upotrebom magnetne metle ćete značajno snižiti pojavu nepoželjnih metalnih nečistoća na avionskoj pisti.