Magnetna boja za zid

Magnetna boja za zidKoristi se kao osnovna boja. Boja sadrži vrlo sitne čestice željeza zahvaljujući kojim dobija funkciju magnetne oglasne ploče i drži na njoj magnete. Ponovnim premazom se povećava njeno prianjanje. Premaz je moguće prekriti bojom za prekrivanje, zato magnetna površina može biti usklađena sa okolinom. Ovako premazana površina služi isto kao magnetna oglasna ploča.

Magnetna boja je tamno siva boja koja sadrži željezne čestice zahvaljujući kojim magneti mogu prianjati uz premaz. Moguće je premazati bilo koju boju na zidove, ili ploče u boji po Vašem izboru. Samo za unutrašnje korištenje.

Korištenje:

Prije korištenja boju dobro promiješajte. Pripremite površinu zida za uobičajenu emulzijsku boju za premazivanje, što glađa površina na zidu to će bolje na njemu da se drži magnet.

Ne razrjeđivati!

Za postizanje glatke površine za definitivni premaz u boji može završni premaz u boji biti blago izbrušen nakon sušenja u trajanju od minimalno 24 sata.

Period sušenja na 23 ° C je približno 2 sata.

Magnetnu boju je moguće premazati poslije otprilike 4-6 sati. Četku i opremu operite i očistite vodom.

Upozorenje:

  • Čuvajte izvan domašaja djece!
  • Upotrebljavajte samo vani u dobro prozračenim prostorijama!
  • Upotrebljavajte zaštitne rukavice, zaštitnu odjeću, zaštitu za oči.
  • Sadržaj / pakovanje likvidirajte kao opasan otpad na mjestu za prikupljanje opasnog otpada, u skladu s lokalnim, regionalnim, nacionalnim i / ili međunarodnim propisima.
  • EU limitna vrijednost za ovaj proizvod (kategorie A / a): 30 g / l (2010. godina). Ovaj proizvod sadrži maksimalno 30 g / l VOC.

On-line prodaja magneta za spretne i snalažljive majstordžije

U našem e-shopu ćete sigurno moći odabrati ono što Vam je potrebno

Kupite magnetnu boju  u našem e-shopu

 

Povezani magnetni proizvodi

Magneti za remen

Magneti za remen

To je vrlo korisno pomagalo za spretne i svestruke majstordžije, zanatlije i majstore. Pomoću spone koja se nalazi sa zadnje strane možete fiksirati magnet za remen.

Magnetni otvarač boca

Magnetni otvarač boca

Ovo korisno pomagalo omogućava da se jednim pokretom otvori boca i da se istovremeno uhvati čep.

Magnetna posuda

Magnetna posuda

Sa vanjske strane su na dnu posude vrlo jaki magneti, koji mogu držati sve predmete u posudi, kao i samu posudu na metalnoj podlozi.

Magnetni držač šolja

Magnetni držač šolja

Držač šolja ili boca pričvrstite bilo gdje na metalnoj podlozi, na primjer na hladnjaku (frižideru), zidu regala, štoku od vrata, ili motažnom ormaru.

Magnetni držač eksera i vijaka

Magnetni držač eksera i vijaka

Magnet na kraju žlijeba može držati ekser, ili vijak. Zahvaljujući ovom držaču ćete lahko zakucati čavao i na manje pristupačnim mjestima.

Magnetni držač vijaka na ručnom zglobu

Magnetni držač vijaka na ručnom zglobu

Na crvene magnetske pravokutnike pripremite metalne vijke, ili eksere i krenite s radom.

Magnetni metar

Magnetni metar

Magnetni metar je duljine jedan metar. Sadrži crvenu i plavu tintu (mastilo) koja je otporna na utjecaje UV zračenja na bijelim vinilnim površinama.

Magnetni pričvrsni setovi

Magnetni pričvrsni setovi

Ovi magnetni setovi sadrže izrazito jak magnet i odgovarajući čelični kontra-dio sa vijčanim otvorom sa vijkom.