Magnetni pričvrsni setovi

Magnetni pričvrsni setoviOvi magnetni setovi sadrže izrazito jak magnet i odgovarajući čelični kontra-dio sa vijčanim otvorom sa vijkom.

Promjer (prečnik) magneta i čeličnih kontra-djelova je 15, 18, 23, 27, 34 i 42 mm. Debljina neodimijumskih magneta je 4 mm, a čeličnih kontra-djelova 1,5 mm.

Magnet i kontra-dio su snadbevebni otvorom za vijak M4 sa glavom. Dva vijka od nehrđajućeg čelika duljine 35 mm su sastavni dio pakiranja. Zajedno čine idealni pričvrsni set za široku primenu u kućanstvu, radionici itd.

On-line prodaja magneta za spretne i snalažljive majstordžije

U našem e-shopu ćete sigurno moći odabrati ono što Vam je potrebno

Kupite magnetni pričvrsni setovi u našem e-shopu

Povezani magnetni proizvodi

Magneti za remen

Magneti za remen

To je vrlo korisno pomagalo za spretne i svestruke majstordžije, zanatlije i majstore. Pomoću spone koja se nalazi sa zadnje strane možete fiksirati magnet za remen.

Magnetni otvarač boca

Magnetni otvarač boca

Ovo korisno pomagalo omogućava da se jednim pokretom otvori boca i da se istovremeno uhvati čep.

Magnetna posuda

Magnetna posuda

Sa vanjske strane su na dnu posude vrlo jaki magneti, koji mogu držati sve predmete u posudi, kao i samu posudu na metalnoj podlozi.

Magnetni držač šolja

Magnetni držač šolja

Držač šolja ili boca pričvrstite bilo gdje na metalnoj podlozi, na primjer na hladnjaku (frižideru), zidu regala, štoku od vrata, ili motažnom ormaru.

Magnetna boja za zid

Magnetna boja za zid

Koristi se kao osnovna boja. Boja sadrži vrlo sitne čestice željeza zahvaljujući kojim dobija funkciju magnetne oglasne ploče i drži na njoj magnete.

Magnetni držač eksera i vijaka

Magnetni držač eksera i vijaka

Magnet na kraju žlijeba može držati ekser, ili vijak. Zahvaljujući ovom držaču ćete lahko zakucati čavao i na manje pristupačnim mjestima.

Magnetni držač vijaka na ručnom zglobu

Magnetni držač vijaka na ručnom zglobu

Na crvene magnetske pravokutnike pripremite metalne vijke, ili eksere i krenite s radom.

Magnetni metar

Magnetni metar

Magnetni metar je duljine jedan metar. Sadrži crvenu i plavu tintu (mastilo) koja je otporna na utjecaje UV zračenja na bijelim vinilnim površinama.