O MAGSY

Naš princip je proizvoditi samo kvalitetne proizvode, koji će naći svoje mjesto medju ostalima i služiće Vašem potpunom zadovoljstvu.

Predstavništva MAGSY

Postupno smo otvorili predstavništva u Njemačkoj, Poljskoj, Slovačkoj, Bugarskoj, Rumuniji, SAD a imamo i trgovinske predstavnike u drugim zemljama.

Certifikati

Možemo Vam garantovati da proizvodimo od prvoklasnih materijala i da naši proizvodi ispunjavaju zahtjeve najveće razine.

Trgovinski uvjeti e-shopa

Prije nego što naručite robu preko našeg e-shopa, pročitajte naše trgovinske uvjete.

Testiranje magneta

Takodjer nudimo mjerenje sile odvajanja (na zahtjev klijenta i magnetske indukcije) od Vas dostavljenih magneta, magnetskih leća, teretnih magneta i drugih magnetskih uredjaja.

Zbog čega se isplati suradjivati sa firmom Magsy, d.o.o.?

Prodajemo magnete i magnetne filtere sa cerifikatima kvaliteta

Od 10. avgusta 2006. godine  posjedujemo certifikat ISO 9001. Zbog toga Vam možemo garantovati da proizvodimo od prvorazrednih materijala, naši proizvodi ispunjavaju zahtjeve najvećeg kvaliteta, proizvedeni su na čistom radnom mjestu od strane kvalificiranih radnika na osnovu jedinstvene dokumentacije.

Proizvodnju vršimo isključivo u Češkoj Republici

Oslanjamo se na vještinu i umeće naših radnika – mašinaca, metalostrugara, bravara ili zavarivača. Naš princip je proizvoditi isključivo kvalitetne proizvode, koji će naći svoje mjesto medju ostalima i služiće Vašem potpunom zadovoljstvu.

Imamo sopstveno konstrukcijsko i razvojno odeljenje

Vjerujemo da je jedino kontinirani razvoj  pravi način za održavanje konkurentnosti. Dakle, mi se oslanjamo na naš sopstveni  konstrukciono i razvojno odeljenje koji čine iskusni i motivisani radnici. Na taj način možemo jednostavno pripremiti proizvode koji zadovoljavaju Vaša  očekivanja.

Imamo predstavništva u evropskim zemljama

Da bismo mogli što fleksibilnije reagovati na Vaše zahtjeve, postupno smo otvorili predstavništva u Poljskoj, Slovačkoj i Bugarskoj. U drugim europskim zemljama imamo  svoje predstavnike.

Prodajemo magnete i ostale proizvode po cijelom svjetu

Ponosimo se time, što smo se probili na strana tržišta. Sposobni smo da se prilagodimo zahtjevima i najzahtjevnijih klijenata. Istovremeno je naša  obaveza održati visok kvalitet naših proizvoda.

Na tržištu smo prisutni od 2000. godine

Firma  MAGSY, d.o.o. je nastala u novembru 2000. godine.  Osnivač i jedini vlasnik je Jiří Němeček. Od izvorno male tvornice sa svega nekoliko zaposlenih se razvila stabilna i prosperitetna tvornica sa brojnm zaposlenima koji rade u kvalitetnom okruženju. Od kraja 2011. godine imamo sjedište u novim prostorijama , koje zadovoljavaju naše uvjete za efektivnost proizvodnje i komfort pri radu.

Svakom kupcu izlazimo maksimalno u susret. Proizvodimo po mjeri prema Vašim potrebama i zahtjevima. Naručite pismenim putem ponudu za separator

Predstavništva Magsy, s. r. o.

Da bismo mogli što fleksibilnije reagovati na Vaše zahtjeve, postupno smo otvorili predstavništva u Njemačkoj, Poljskoj, Slovačkoj, Bugarskoj, Rumuniji, SAD.

U drugim europskim zemljama imamo predstavnike.

Česká republika

MAGSY, s.r.o.
Holešovská 457
763 16 Fryšták
tel.: +420 577 220 497
www.magsy.cz

Slovensko

MAGSY SK, s.r.o.
ulica 1. mája 882/46
020 25 Púchov
tel.: +421 424 353 266
www.magsy.sk

Polska

Magsy Sp. z o.o.
ul. Nakielska 35
42-600 Tarnowskie Góry
tel.: +48 32 768 34 56
www.magsy.pl

Deutschland

MAGSY GmbH
Langer Kornweg 28
65451 Kelsterbach
tel.: +49 (0) 6107 985 67 25
www.magsy.eu

Bulgaria

Magsy Bulgaria EOOD
ul. Kjustendil 21
Sofia 1609
tел.: +359 2 859 9658
www.magsy.bg

România

S.C. MAGSY RO S.R.L.
Ferma 8
417331 Homorog, jud. Bihor
tel.: +4 0259 372 321
www.magsy.ro

Россия

ООО «МАГСИ»
Проезд Автоматики 10/3, офис 1
460048, г. Оренбург
+79 867 945 3911
www.magnity-magsy.ru

United States

MAGSY, INC.
12121 Wilshire Boulevard, Suite 525
Los Angeles, CA 90025
tel.: +1 619 488 1743
fax: +1 619 488 1937
www.magsy.us

Certifikati

Certifikat ISO 9001

Smatramo da jedino kvalitetno proizvedeni proizvodi imaju u modernom svijetu šansu za uspjeh. Zato smo dana 10. avgusta 2006. godine postali nositelji certifikata ISO 9001. Zato Vam možemo garantovati da naši proizvodi ispunjavaju zahtjeve najvećeg kvaliteta, proizvedeni su na čistom radnom mjestu od strane kvalificiranih radnika na osnovu jedinstvene dokumentacije.

 

Certifikat  Mašinskog instituta za testiranje u Brnu

Certifikat  Mašinskog instituta za testiranje u Brnu Naši magneti za nošenje tereta su testirani u Mašinskom institutu za testiranje u Brnu. Svaki magnet za prenošenje tereta prije prodaje individualno testiramo i isporučujemo ga zajedno s certifikatom o njegovoj nosivošću, koja je navedena u certifikatu. Svaki magnet za prenošenje tereta   ispunjava uvjete  Direktive Europskog parlamenta i Vijeća 2006/42/EZ.

Protokol za ispitivanje

Protokol za ispitivanjeUz svaki magnetski separator dobija se i protokol za ispitivanje, koji potvrdjuje, da je separator prošao testiranje magnetske indukcije i sile odvajanja sa tačnim rezultatima. Ispitivanje magnetske indukcije se vrši gausometrom, a test odvajanja se vrši na test-uredjaju  TZM2 na osnovu metode koja je opisana u protokolu.

 

Ponašamo se ekološki

Certifikat EKO-KOMUključeni smo u sistem EKO-KOM i tako ispunjavamo zakonsku obavezu povratnog sakupljanja i iskorišćenja otpada od ambaláže. Pazimo na to da prilikom proizvodnje ne stvaramo suvišne materije, koje zagadjuju životni okolinu.