Magnetna metla širine 1000 mm

Magnetna metla širine 1000 mmMagnetne metle širine 1000 mm nalaze prije svega upotrebu tjekom čišćenja većih površina. Korištenjem ove metle uštedećete vrijeme provedeno čišćenjem i spriječićete dizanje prašine pri brisanju. Metla ima dvije ručke, svaku ručku je moguće podignuti posebno, Njihovim podizanjem u gornji dio odmagnetisaćete donji dio magnetne metle i metali će otpasti.

Metla je takodjer opremljena pomoćnim stalkom, koji olakšava manipulaciju tjekom čišćenja. Metla je opremljena feritnim magnetima, na zahtjev kupca postoji mogućnost opremanja i vrlo snažnim neodimijumskim magnetima. 

Prednosti

  • širina magnetne površine 1000 mm
  • lahka manipulacija
  • lahko čišćenje
  • mogućnost korištenja na različitim tipovima podloga
  • štelujuća visina pogona
  • kompaktnost (odvojiva ručka)

Animacija čišćenja

 

On-line prodaja

U našem e-shopu ćete  zasigurno izabrati

Kupiti magnetne metle

Sljedeće magnetne metle

Magnetna metla sa feritnim magnetima

Magnetne metle sa feritnim magnetima

Magnetne metle omogućavaju skupljanje metalnih nečistoća na podovima (opiljci, ekseri (čavli), brusna prašina) u radionicama, tvorničkim halama, ili na parkinzima. Zahvaljujući podesivoj visini pogona može biti magnetna metla upotrebljena i na neravnim površinama. Model sa kotučima koji se nalazi na zadnjoj strani je prikladan za čišćenje direktno kod stroja ili zida.

Magnetna metla sa neodimijumskim magnetima

Magnetne metle sa neodimijumskim magnetima

Magnetne metle omogućavaju skupljanje metalnih nečistoća na podovima (opiljci, ekseri (čavli), brusna prašina) u radionicama, tvorničkim halama, ili na parkiralištima. Zahvaljujući podesivoj visini pogona može biti magnetna metla upotrebljena i na neravnim površinama. Model sa neodimijumskim magnetima karakterizuje velika efektivnost pri čišćenju.

Magnetna metla za viljuškare

Magnetne metle za viljuškare

Magnetnu metlu za viljuškare lahko ćete postaviti na viljuške viljuškara. Namjenjena je prije svega za skupljanje metalnih nečistoća sa velikim površina. Sa metlom se lahko rukuje i lahko se čisti.

Magnetna metla za vučni uređaj automobila

Magnetne metle za vučni uređaj automobila

Magnetna metla se upotrijebljava za prikupljanje metalnih magnetnih nečistoća što znači značajno smanjenje rizika za oštećenje pneumatika. Vrlo lahko se priključuje na vučni uređaj automobila i metali se tjekom vožnje automatski hvataju.

Magnetna metla za mašine za čišćenje podova

Magnetne metle za mašine za čišćenje podova

Magnetnu metlu za strojeve za čišćenje podova jednostavno stavite sa prednje ili zadnje strane mašine za čišćenje podova. Namijenjena je prije svega za sakupljanje metalnih nečistoća sa velikih površina. Sa metlom se lako manipulira i jednostavno se čisti.

Magnetna metla za prostrane površine i za površine na aerodromima

Magnetne metle za prostrane površine i za površine na aerodromima

Magnetna metla služi za skupljanje metalnih nečistoća (spajalica, eksera, brusnog praha) sa aerodromskih površina. Metlu lahko namjestite na vozilo opremljeno uredjajem za spajanje. Upotrebom magnetne metle ćete značajno snižiti pojavu nepoželjnih metalnih nečistoća na avionskoj pisti.